Breaking News:

Download Lagu

Download Lagu Titip Angin Kangen, Lagu Populer 2019 Genoskun

Mengisahkan tentang kerinduan kepada seseorang, lagu Titip Angin Kangen yang dirilis Genoskun mejadi lagu terpopuler 2019.

IST
Download Lagu Titip Angin Kangen Genoskun 

Neng awang katon netramu

ing saben wengiku

keroso ing sumilire angin dalu

sliramu duh nimas

sing dadi memani ing kalbu

mung sliramu sing ono ning atiku..

aku tresno sliramu..

Reff :
Neng angin tak titipne

roso kangen marang sliramu

nadyan batin pengen ketemu

Halaman
1234
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved